Tel: 023 526-640 E-mail: office@weldgas.co.rs
Vardarska 6a, Zrenjanin

O nama

WELDGAS DOO EXPORT-IMPORT SE BAVI DIREKTNIM UVOZOM I DISTRIBUCIJOM OPREME I REPROMATERIJALA ZA ZAVARIVANJE I REZANJE METALA, KAO I PROIZVODNJOM ( PUNJENJEM ) TEHNIČKIH GASOVA U BOCE.

Kao ekskluzivni uvoznik-pretstavnik za Repubiku Srbiju zastupamo desetak međunarodno priznatih i svetski poznatih kompanija, a svi proizvodi su sertifikovani najprestižnijim svetskim i evropskim sertifikatima. Snabdevamo najzahtevnije potrošače – industriju, kao i trgovačke radnje, te Vas stoga srdačno pozivamo da se pridružite velikom broju prezadovoljnih saradnika. UVERITE SE SAMI !!!

APARATI ZA ZAVARIVANJE Jasic – invertorski aparati za zavarivanje najkonkurentniji na tržištu, Esab, GeKa, Varstroj ) – REL, MIG/MAG, TIG, PLAZMA, kao i kombinovani aparati.

BOCE I TEHNIČKI GASOVI – koji se pune u našoj punionici: kiseonik, CO2, azot, propan – butan; ostali tehnički gasovi u distribuciji Messer Tehnogas programa: acetilen, argon, mešavine gasova, specijalni gasovi. Tehnički gasovi, koje mi punimo u našoj punionici, proizvedeni su iz sirovine (tečnog gasa) Messer Tehnogas-a, te stoga poseduju sve ateste i sertifikate kvaliteta pomenute firme.Takođe u ponudi imamo i freone kao i mnoge druge gore nenavedene tehničke gasove.

REZERVNI POTROŠNI DELOVI ZA APARATE ZA ZAVARIVANJE ( Abicor Binzel, Huatong HTW, Trafimet ) – za REL, MIG/MAG, TIG i PLAZMA: držači elektroda, klešta za masu, šobe, dizne , nosači dizni, kompletni polikablovi sa pištoljem sa i bez centralnog euro konektora, wolfram elektrode, plazma elektrode, keramičke šobe, vođice, sprejevi, paste i još mnogo drugih delova.

MASKE ZA ZAVARIVANJE ( Tecmen, Shine, Vegaweld ) – naglavne automatske, naglavne obične, ručne PVC, ručne kartonske.

ELEKTRODE ( GeKa, Esab, Atlantic ) – rutilne, bazične, inox, ceulozne, za liveno gvožđe, specijalne.

ŽICA ZA ZAVARIVANJE NA KOTURU I U ŠIPKAMA ( GeKa, Esab, Atlantic, Huatong HTW ) – MIG/MAG-CO2, INOX, ALUMINIJUM, Šipke za autogeno,za TIG: aluminijum, inox, za crni čelik.

OPREMA ZA GASNO REZANJE I ZAVARIVANJE ( Yildiz, Teleoptik ) – regulatori pritiska za CO2/argon, kiseonik, azot, acetilen; rukohvati, rezači za propan butan i acetilen; dizne, kape i plamenici svih dimenzija, gasne lemilice, garniture.

CREVA ZA ZAVARIVANJE ( SEL Hoses ) – za kiseonik, acetilen, propan – butan.

REZNE I BRUSNE PLOČE, FLAP I FIBER DISKOVI, TOCILA I OSTALI BRUSEVI ( Karbosan, Gold Elephant )
ALAT ( Cetaform , Bosch) – ručni i električni industrijski – profesionalni alat.
LIČNA ZAŠTITNA OPREMA – rukavice, odela, cipele, kecelje, kamašne, narukavi, naočari, zaštitna stakla itd.
GASNA KAMPERSKA OPREMA – grejalice, gorionici, rešoi, lampe, breneri itd.
PANELNA OGRADA – izrađena od elektrogalvanizovane žice obložene PVC-om u boji.

Na zahtev kupaca, u mogućnosti smo da obezbedimo i proizvode drugih proizvođača.
Trudimo se da budemo fleksibilni i najkonkurentniji, tako da je pomenuti asortiman pažljivo odabran i pruža Vam najbolji odnos cena i kvaliteta. Nadamo se da ćete prepoznati veličinu našeg truda i energije i omogućiti nam da reči pretočimo u dela i uspostavimo uspešnu i dugotrajnu partnersku saradnju.

WELDGAS DOO

Weldgas doo Export-Import (veleprodaja i maloprodaja) se bavi direktnim uvozom i distribucijom opreme za zavarivanje i rezanje metala, kao i proizvodnjom tehničkih gasova.

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak 08:00 – 16:00h


Subota 08:00 – 14:00h


Nedelja zatvoreno

KONTAKT PODACI

Vardarska 6,
23000 Zrenjanin
023 526 640
060 526 6401
office@weldgas.co.rs